Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Karateciler, milli takıma davet edildi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamankarateciler Türkiye Karate Federasyonu tarafından milli takıma davet edildi.
     Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığının faaliyet programında yer alan 24-27 Ocak tarihleri arasında Sakaryada gerçekleştirilecek Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası ile Avrupa Büyükler Karate Milli Takım Seçmelerine davet edildi.
     Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyamanda, karate sporunun yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.
     Karatecilerin, milli takıma davet edilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Bağcı, Bu branşta başarılı sporcularımızın federasyon tarafından Sakarya ilinde düzenlenecek olan müsabakalara davet edilmesi bizleri mutlu etmiştir dedi.
    
     -Bocce-Bowling ve Dart sporcuları, Türkiye
     Şampiyonasına katılacak
    
     Türkiye Bocce 3. Ligi Türkiye Şampiyonasına, Adıyamandan 15 sporcu katılacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Seyit Ahmet Bağcı, Türkiye Bocce-Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığının 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve 25-27 Ocak tarihleri arasında Kırıkkalede yapılacak, Türkiye Bocce 3. Ligi Türkiye Şampiyonasına, Adıyamanı temsilen 15 sporcunun katılacağını belirtti.
     Bağcı, Bocce-Bowling ve Dart branşlarında sporcu yetiştirme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şampiyonaya katılan antrenör ve sporculara başarılar diledi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER