Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Türkiye Yazarlar Birliğinden Vali Demirtaşa ziyaret


ADIYAMAN (A.A) - Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaşı ziyaret etti.
     Birliğin, "Kültür Kervanı" etkinliği kapsamında Anadoluyu gezen Türkiye Yazarlar Birliği İbrahim Ulvi Yavuz ve beraberindeki heyet, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaşı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, Yavuz ve beraberindeki heyete Adıyamanın tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgiler verdi.
     Adıyamanda kardeşliğin, barışın ve hoşgörü ve huzurun egemen olduğunu belirten Demirtaş, "Adıyaman, dil, din, ırk ayrımı yapılmadan yıllardır herkesin barış ve huzur içerisinde yaşadığı, birlik ve berberliğinden asla ödün vermeyen bir Anadolu şehridir" dedi.
     Yavuz ve beraberindekiler Adıyamanda çeşitli etkinliklere katılacak.
    
     -Besnide yangın
    
     ADIYAMAN (AA) - 14.05.2013 - Besnide bir pastahanenin imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü. Dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.
     Edinilen bilgiye göre, Korupınar Mahallesi Kız Meslek Lisesi civarında bir pastahaneye ait imalathanede gaz sızdıran mutfak tüpü alev aldı. İmalathanede çalışan Mustafa Yurt, alev alan mutfak tüpünü yangın söndürme tüpüyle söndürdü.
     Dumandan etkilenen Yurt, Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan - Emre Evren / Hakan Furkan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER