Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Şiddete Hayır kampanyası düzenlendi


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde lise öğrencileri arasında Şiddete Hayır konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.
     Gölbaşı Anadolu Lisesinde düzenlenen yarışmada konuşan Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, yarışmaların amacının toplumdaki şiddete karşı hassasiyetlerin oluşturulmasını sağlamak olduğunu belirtti.
     Özduman, şiddetin sadece fiziksel anlamda değil, psikolojik olarak da uygulanması gerektiğini ifade etti ve özellikle insanların kişilik gelişimi ve karakter oluşumu açısından psikolojik ve fiziksel şiddetten uzak tutulması gerektiğine işaret etti.
     Gölbaşı Anadolu Lisesi öğrencisi Hamza Kara, yarışmada birinci oldu. Kara, bir yıllık ücretsiz dershane hakkı kazandı. Yarışmada 2. olan Merve Aytaşa YGS-LYS seti, 3. olan yarışmacıya ise dijital fotoğraf makinesi hediye edildi.
    
     -Belediyespor, şampiyonluk kupasını Belediye Başkanına armağan etti-
    
     Kahta Kaymakamlığı tarafından bu yıl 6ıncısı düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası şampiyonu olan Kahta Belediyespor, aldıkları şampiyonluk kupasını belediye Başkanı Yusuf Turanlıya armağan etti.
     Başkan Turanlıyı makamında ziyaret eden takım oyuncuları, şampiyonluk kupasını takdim ederek vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.
     Elde ettikleri başarıdan dolayı oyuncuları kutlayan Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise şunları kaydetti:
     Tüm oyuncularımıza yürekten teşekkür ediyorum. Yaptıkları zorlu karşılaşmalardan sonra turnuvada göstermiş oldukları çabanın karşılığı olarak hak ettikleri şampiyonluk kupasından ötürü kendilerini tebrik ediyorum. Kupayı şahsıma armağan ederek sergilemiş oldukları bu nezaketten dolayı da ayrıca kendilerine teşekkür ederim. Şampiyonluk kupası belediyemize hayırlı olsun.
     (TEZ-İKA-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER