Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Kahta Meslek Yüksek Okulunda mezuniyet töreni düzenlendi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulunda (MYO) 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreni düzenlendi.
     Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, mezuniyet törenindeki konuşmasında, Adıyaman Üniversitesinin gün geçtikçe geliştiğini, son olarak 4 yıllık eğitim verecek olan konservatuvar bölümünün açıldığını belirtti.
     Mezun olan öğrencilere seslenen Prof. Dr. Gönüllü, Bugün üniversitemizden mezun olan tüm gençlerimiz kadar bizler de heyecanlı ve sevinçliyiz. Kahta ilçemizin eski binası yetersiz kalıyordu. Atatürk Barajı kenarında inşa ettiğimiz bu mükemmel binamızı öğrencilerimizin eğitimine sunduk. İnanıyorum ki Kahta daha çok öğrenci alacak ve burada eğitim ve öğretimini tamamlayan öğrencilerimiz ülkeye en güzel hizmeti sunacaktır dedi.
     Törende, Kahta Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Zafer Telin konuşmasının ardından mezuniyet yaş kütüğüne plaka çakıldı ve dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri ve ödülleri verildi.
     Öğrencilerin ve ailelerinin sevinçlerini paylaştığı mezuniyet programı, kep atma töreni ve müzik öğretmeni Kadir Hanbayın verdiği konserle sona erdi.
     Mezuniyet törenine Kaymakam Metin Esen, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, AK Parti İlçe Başkanı Reşat Turanlı, CHP İlçe Başkanı Abdullah Erdem ve kurum amirleri katıldı.
    
     -Çelikhanda karne sevinci
    
     Çelikhan Şehit Şeyho Şişman Anadolu Lisesinde karne dağıtım töreni düzenlendi.
     Kaymakam Murat Uz, ilk mezunlarını veren lisedeki törende, hayatından örnekler vererek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
     Lise eğitiminin tamamlanmasıyla yeni bir eğitim ve öğretim döneminin başladığını belirten Uz, öğrencilerin azim ve kararlılıkla okumaya devam etmesini istedi.
     Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk ise ilçe genelinde anaokulları da dahil 3 bin 700 öğrencinin mezun olduğunu ifade etti.
     Törende konuşmaların ardından liseden mezun olan 50 öğrenciye onur, takdir ve teşekkür belgeleri verildi.
    
     Muhabir: İsmail Kaya / Mustafa Aloğlu
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER