Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Yamanspor, Alanyada düzenlenecek Hentbol turnuvasında Adıyamanı temsil edecek


ADIYAMAN (A.A) - Yamanspor, Alanya Ramazan Demirci Hentbol Turnuvasında Adıyamanı temsil edecek.
     Adıyaman Yamanspor Kulübü Hentbol Takımı, 25 - 30 Haziran tarihleri arasında Antalyanın Alanya ilçesinde düzenlenecek olan Alanya Ramazan Demirci Hentbol Turnuvasında Adıyamanı temsil edecek.
     Yamanspor kulübü basın sözcüsü Hacı Çeliker turnuva öncesi yaptığı yazılı açıklamada, 2012 Yıldızlar Hentbol Adıyaman Şampiyonu olan Yamanspor Türkiye Hentbol Federasyonu ve Alanya Belediyesi tarafından organize edilen turnuvaya daha önce iki kez katıldık. 2 defa final oynayıp 2. olarak bitirdik. 2012 sezonunda çok güçlü transferlerle gidiyoruz. Amacımız yine final oynayıp şampiyonluk kupasını Adıyamana getirmektirdedi.
     Çeliker, hazırlıkları tamamladıklarını ve turnuvadan bu kez şampiyon olarak dönmek istediklerini sözlerine ekledi.
    
     -Koşabiliyorken Koş projesi devam ediyor-
    
     Adıyamanda sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla düzenlenen Koşabiliyorken Koş projesi devam ediyor.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiyede 81 ilde spor kültürünün yaygınlaştırılması için uzman antrenörler tarafından vatandaşlara sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla düzenlenen proje, Adıyamanda da devam ediyor.
     Adıyamanda herkesin spor yapması için bütün imkanların kullanıldığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında halkın tüm branşlarda spor yapabilmesini hedeflediklerini söyledi.
     Bağcı, şunları kaydetti:
     İl Sağlık Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Bakanlığımız tarafından başlatılan Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında Adıyaman Atatürk Stadyumunda spor ve yürüyüş yapan vatandaşlarımız sağlık kontrolünden geçirilecek. Bu proje kapsamında tüm yaş kategorilerinde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Sporun yaşı yoktur, spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza kapımız devamlı açıktır. Sağlıklı bir yaşam için spor yapmak şart. Biz vatandaşların daha iyi spor yapabilmeleri için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak antrenör de görevlendirdik
     Bağcı, 26 Haziranda Atatürk Stadyumunda spor yapan vatandaşların sağlık kontrolünden geçirileceğini hatırlatarak, vatandaşların talebi doğrultusunda Adıyamandaki yürüyüş parkurundaki vatandaşların da haftanın belirli günlerinde ücretsiz olarak bu sağlık kontrollerinden faydalanacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER