Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir: -Asfaltlama çalışmalarında günde 12 ton asfalt kullanıyoruz


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin asfaltlanması ve yolların yama çalışmaları kapsamında günde 12 ton asfalt kullandıklarını belirtti.
     Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı açıklamada, Beledi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçe genelindeki yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında belirlenen program dahilinde bozuk satıhların iyileştirilmesi yönünde asfalt yama çalışmasına asfalt robotu yaptıklarını belirtti.
     Özdemir, çalışmaların Cumhuriyet, Fatih ve Hürriyet mahallelerinde sürdüğüne işaret ederek, şu bilgileri verdi:
     İlçemiz genelinde doğal gaz çalışmaları ile bozulan yollarımız, yapılan yol iyileştirme çalışmaları kapsamında ekipler belirlenen güzergahlarda asfalt yama ve bakım çalışmalarını asfalt yama robotu ile hızlı bir şekilde sağlamakta.
    
     -Refüjleri çiçekler süslüyor-
    
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, refüjleri çiçeklerle süslediklerini belirterek yeşil alanlara günlük bakım uyguladıklarını söyledi.
     Başkan Özdemir, ilkbahar mevsiminin başlarından beri çiçek dikim çalışmalarına başlayan belediye ekiplerinin, ana arter ve tüm kavşaklarda, çiçeklerle modern motif ve desenler yaparak, ilçeye özel bir görünüm kazandırdığını ifade etti.
     Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğünün parklara, kavşaklara, yürüyüş yoluna, refüjlere ve önemli caddelere rengârenk çiçek ekimi yapılarak güzel bir görünüm oluşturduğunu belirten Özdemir, 2012 yılının başlarından beri 60 binden fazla çiçek dikimi gerçekleştirildiğini kaydetti.
     Başkan Özdemir, vatandaşlardan özellikle refüj ve parklardaki yeşil kuşak ile dikim yaptıkları yeşil alanları korumaya özen göstermelerini istedi.
    
     -Başkan Turanlı, mahalle sakinleriyle bir arada-
    
     Kahta Belediye başkanı İbrahim Yusuf Turanlı Yeni Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi, sohbet etti.
     Başkan Turanlı, Özgürlük Parkın bir araya geldiği mahalle sakinleri ile kahvaltı yaptı, karşılaşılan sorunların çözümü konusunda görüş alış verişinde bulundu.
     Mahallelerine yapılan hizmetler için Başkan Turanlıya teşekkür eden vatandaşlar, ilçeye kazandırılan hizmetlerden ve devam eden çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.
     Başkan Turanlı, halkımızla bir araya gelmenin gerekliliğini ve memnuniyetini belirterek, şöyle konuştu:
     Fırsat bulduğumuz her anda çok değerli ilçe halkımızla her zaman beraber olmaya özen gösteriyoruz. Sorun ve sıkıntılarını, talep ve şikayetlerini dinleyip bire bir görüşerek konuşarak fikir alışverişinde bulunup çözüm noktasında adımlarımızı atıyoruz. İlçemizi halkımızla vatandaşlarımızla birlikte yönetmek bize ayrı bir gurur veriyor. Yapılan ve yapılacak olan tüm hizmetler ilçe halkımızın memnuniyeti içindir. Bunun yanında belediye olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Tüm birimlerimizin gösterdiği özverili çalışmalarla ve projelerle hizmet atağımız devam edecek.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi/İsmail Kaya
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER