Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -İKAdan MÜSİAD üyelerine seminer


ADIYAMAN (A.A) - İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) uzmanları, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şubesi üyelerine seminer verdi.
     Program Yönetim Birimi Başkanı Onur Yıldız, Adıyaman Yatırım Destekleme Ofisi Koordinatörü Yavuz Turan, Uzman Erhan Kapıcı ve Şule Utku, şube binasında düzenlenen seminerde katılımcılara bilgi verdi.
     Bölge içi gelişmişlik farklarının azalması için gerçekleşmesi gereken mali destek programları hakkında bilgiler veren İKA uzmanları, başvuru program için gerekli olan kriterler, programın öncelikleri, amaçları ve örnek proje konularını anlattı.
     MÜSİAD Adıyaman Şubesi Başkanı Mehmet Dağtekin, seminerlerle potansiyel işlerin daha organize şekilde büyümesinin amaçlandığını belirterek, seminere katılan İKA yönetici ve uzmanlarına teşekkür etti.
    
     -Engelliler masa tenisi turnuvası sona erdi
    
     Adıyamanda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen ve 28 sporcunun mücadele ettiği masa tenisi turnuvası sona erdi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya, törende, engellilerin sadece 3 Aralıkta değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.
     Engellilerin hayatını kolaylaştırıcı çalışmalar yapılması gerektiğini vurgulayan Sarıkaya, şöyle konuştu:
     Engellilerimizin başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi hayat şartlarına kavuşabilmeleri için yapılan çalışmalar, bizlerin toplumsal ilgisi ve duyarlılığı ile hız kazanacaktır. Engelli sporcularımızın ilgisi ve mücadelesi onların engel tanımadığını göstermektedir dedi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Sarıkaya, Özel Sporcular İl Temsilcisi İbrahim Bağcı, Masa Tenisi İl Temsilcisi Fikret Keleş, Bocce Bowling ve Dart Federasyonu İl Temsilcisi Zeynel Abidin Şenlik dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan - Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER