Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Atatürk Yol Koşusu düzenlenecek


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda Atatürk Yol Koşusu düzenlenecek.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Atletizm İl Temsilciliğinin 2012 yılı faaliyet programında yer alan Atatürk Yol Koşusunun 27 Aralık Perşembe günü yapılacağı belirtildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Adıyamanda sportif faaliyetlerin farklı branşlarda ve farklı aktivitelerle yıl boyunca süreceğini belirtti.
     Atatürk Yol Koşusunun saat 10.00da Kahta Yolu güzergahında gerçekleştirileceğini ifade eden Bağcı, tüm sporseverleri koşuya davet etti.
     Açıklamada, büyükler kategorisinde gerçekleşecek koşuya lisansı bulunan herkesin katılabileceği belirtildi.
    
     -Üniversiteye satranç sehpaları yerleştirildi
    
     Adıyaman Üniversitesinin fakülte binaları ile bazı idari binalarının koridorlarına satranç sehpası yerleştirildi.
     İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Merkezi derslikler Binası ve Mediko-Sosyal binasına toplam 25 adet satranç sehpası konuldu. Bu sayının daha da artırılması bekleniyor.
     Öğrenciler, boş zamanlarını satranç oynayarak geçireceklerini ifade ederek, uygulama dolayısıyla Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllüye teşekkür etti.
    
     -Üniversitede moral konseri
    
     Adıyaman Üniversitesinde finaller öncesinde moral konseri düzenlendi.
     Adıyaman Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Müziksel Faaliyetler Topluluğunun organizasyonuyla, öğrencilerin yaklaşan final sınavları öncesi stres atıp moral depolamaları için gerçekleştirilen konserde, konservatuvar öğrencilerinin oluşturduğu, Titan of Sound müzik grubu sahne aldı.
     Grup, Türk halk müziği ve pop-rock türünde şarkıları seslendirerek katılımcılara keyifli anlar yaşattı.
     Konser programını Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Niyazi Kahveci, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Tarık Çetin, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci izledi.
     Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin moral ve motivasyon sağlayıcı bir performans ortaya koyduklarını belirterek, öğrencilerin başarılı bir sınav dönemi geçirmesi temennisinde bulundu.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan - Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER