Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşı Belediyesi zabıta ekipleri denetimleri sürdürüyor


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediyesi zabıta ekipleri iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatları ile fırınlara yönelik başlattığı denetimlerini sürdürdü.
     Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürü Hamdi Özdemir, denetimlerde eksikleri görülen esnafın uyarıldığını belirtti.
     İş yeri açma ve çalıştırma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik gereğince ekiplerin denetimlerini aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
     Zabıta ekiplerimiz gıda ürünleri satan işletmeler ve fırınlarda da denetim yapıyor. İlçemizde ticari faaliyette bulunacak esnafların mağduriyet yaşamamaları için zabıta müdürlüğü iş yeri ruhsat servisine müracaat etmeleri gerekmektedir.
    
     -Gölbaşı sporcuların eskirim başarısı-
    
     Adıyaman Eskirim İl Temsilcisi Hakan Hayber, 3 öğrencinin çeşitli branşlarda başarılı olduğunu bildirdi.
     Hayber, 26-28 Mart arasında Konyada düzenlenen Yıldızlar Okul Sporları Eskrim Türkiye Şampiyonasına katılan Adıyamanlı sporcuların başarıyla döndüğünü belirterek, Yavuz Ortaokulu Öğrencisi Arda Can Tekküpelinin erkekler Flöre branşında 42 sporcu arasından üçüncü olurken, Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencisi Merve Ersoy da bayan Epe branşında 36 sporcu arasından üçüncü geldi. Gölbaşı Atatürk Ortaokulu öğrencisi Mehmet Ali Cengiz ise erkekler Kılıç branşında 8inciliği elde etti dedi.
     Başarı sonuçlar alan öğrencileri sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde destekleyen okul idarelerini kutlayan Zayber, şunları kaydetti:
     Adıyamanın böyle zor bir spor branşında var olması, özel kolejlerle ve büyük illerle mücadele etmesi, bu arenada bizde varız demesi Doğu ve Güneydoğu illerine örnek teşkil edecek bir başarıdır. Bu çocuklar kendilerine sahip çıkacak birilerini sabırla beklemeye devam edecektir.
    
     -Bu Benim Eserim proje yarışması-
    
     Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Bu Benim Eserim proje yarışmasında, Gölbaşının ilk sırada yer aldığını söyledi.
     Yapılan yarışmada il genelinden 22 projenin 9unun Gölbaşından seçildiğini belirten Özduman, şunları kaydetti:
     Bu Benim Eserim Proje Yarışması kapsamında il elemelerinden geçen 95 proje Bölge Çalışma Grubuna gönderildi. Elemeleri geçen 20 proje de Bilim Kurulu değerlendirmesine alındı. Bilim Kurulunca ilimizden 8 proje bölge sergisine davet edilmiş olup, bu projelerden biri Yavuz Ortaokuluna diğeri de Gazi Ortaokuluna aittir.
     Özduman, 9-11 Nisan arasında Malatyada sergilenecek olan proje ekibinde görevli öğretmen ve öğrencilere başarı diledi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER