ADSİADdan İl Emniyet Müdürü Gürkanı ziyaret

ADSİADdan İl Emniyet Müdürü Gürkanı ziyaret


ADANA (A.A) - Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkanı ziyaret etti.
     ADSİADdan yapılan açıklamada, Dernek Başkanı Süleyman Sönmez, ADSİADın Adanaya sadece ekonomik alanda değil sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de katkı koymaya çalışan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.
     ADSİAD yönetiminin kentteki önemli iş adamlarından oluştuğunu hatırlatan Sönmez, Adanaya daha çok katkı sunmak için Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa projeler ve çalışmalar yürütebileceklerini vurguladı.
     Adananın daha iyi bir noktaya gelebilmesi için tüm kesimlerin birlikte hareket etmesinin önemine değinen Sönmez, Adanada birliktelik ruhunu yakalamak zorundayız ifadeleri kullandı.
     ADSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Cahit Sınmaz da Gürkana başarılar dileyerek, Sıcakkanlı insanların arasına geldiniz. Mutlu ve huzurlu bir Adananın oluşmasında büyük katkınız olacağına inanıyorum ifadelerine yer verdi.
     Gürkan da, ziyaretleri için teşekkür ederek, kente geldiği andan itibaren ADSİADın etkinlikleriyle tanıştığını belirtti.
     Güvenliğin tek başına polisiye önlemlerle sağlanamayacağını, tüm kesimlerin ve özellikle sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket edilmesi gerektiğini ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:
     Çalışmalarımız kapsamında iş adamlarımızla da görüş alışverişinde bulunacağız. Göreve başladığımız günden bu yana varlığını ve çalışmalarını bizlere en fazla hissettiren ADSİAD ailesine teşekkür ediyorum. Asayiş, trafik ve sosyal konularda sizlerle daha çok bir araya gelmek isteriz. Sorunlara birlikte çözüm yolu aramak için farklı bir güvenlik anlayışı sergileyeceğiz. Halkın huzuru için daha mutlu bir Adana hedefiyle çalışıyoruz.
     Gürkan, Adanada abartıldığı kadar asayiş olayları olmadığını, olayların diğer illerle karşılaştırıldığında biraz daha geride kalmasına rağmen toplumda yanlış bir algı oluşturulmaya çalışıldığını vurguladı.
     ADSİAD Başkanı Sönmez, Gürkana derneğin çalışmalarını, Adananın sorunları ve çözüm yollarını içeren dosya sundu.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber ADSİADdan İl Emniyet Müdürü Gürkanı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER