Aerobik yaparak 30 kilo verdiler

Aerobik yaparak 30 kilo verdiler -KO-MEK bünyesindeki aerobik kursuna katılan kadınların 6 ayda 30 kilo verdiği belirtildi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) bünyesindeki aerobik kursuna katılan kadınların 6 ayda 30 kilo verdiği belirtildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, aerobik kursuna katılan Sevil Şahin (39) ve Hatice Öztürkün (37) 6 ayda 30 kilo verdiği bildirildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahin, fazla kiloları nedeniyle şekerinin yüksek olduğunu ve tansiyon problemi yaşadığını belirterek, şunları anlattı:
     Sağlık problemlerimin yanı sıra kendimi ikinci sınıf insan gibi hissediyordum. 110 kiloyla başladığım aerobik kursuna, 80 kiloyla devam ediyorum. Artık hem sağlıklı bir bireyim hem de kendime güvenim geldi.
     Öztürk ise kursa katılmadan önce 104 kilo olduğunu ve ciddi sağlık problemleri yaşadığını ifade ederek, şunları bildirdi:
     KO-MEKte 104 kilodan 74 kiloya düştüm ve hala zayıflamaya devam ediyorum. Aerobikte yaptığımız bazı hareketler bel fıtığı sorunuma da iyi geldi. Ayrıca baş ağrısı şikayetlerimden de kurtuldum. Şimdi istediğim kıyafeti beden zorluğu çekmeden bulup giyebiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Aerobik yaparak 30 kilo verdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER