Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamada şehit olan er Abdullah Tokgözun babasının imam olarak görev yaptığı Konyadaki caminin bahçesine Türk bayrakları asıldı -Şehit babasının komşuları: Şehit Abdullah Tokgöz, çok efendi, dürü


KONYA (A.A) - Afyonkarahisarda mühimmat deposundaki patlamada şehit olan er Abdullah Tokgözün babasının imam olarak görev yaptığı Konyadaki caminin bahçesine Türk bayrağı asıldı.
     Merkez Kararay ilçesi Saraçoğlu Mahallesindeki Mahmut Efendi Camisinde imam olarak görev yapan baba Faruk Tokgözün, patlama haberini duyduktan sonra eşiyle Afyonkarahisara gittiği öğrenildi.
     Baba Faruk Tokgözün görev yaptığı cami önüne gelen mahalle muhtarı Hüseyin Bozkurt ile imam arkadaşları ve komşuları, cami bahçesine Türk bayrağı astı.
     Aynı mahalledeki başka bir camide görev yapan ve baba Faruk Tokgözün komşusu olan imam Mehmet Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yozgatlı olan Tokgözün 8 yıldır Mahmut Efendi Camisinde imam olarak görev yaptığını söyledi.
     Şehit asker Abdullah Tokgözün Açıköğretim Fakültesinde okuduğunu, işe girebilmek için tecili bozdurarak askere gittiğini ifade eden Mete, Şehit Abdullah Tokgöz, çok efendi, dürüst, ahlaklı sevilen bir gençti. Hepimizin başı sağolsun dedi.
     Baba Faruk Tokgözün olayı duyar duymaz Afyonkarahisara gittiğini ifade eden Mete, Telefonda görüştüğümüzde ağlıyordu. Çok fazla konuşamadık. Son görüşmemizde DNA testi için kan verdiklerini söyledi. Bize bekleyişlerinin sürdüğünü söyledi diye konuştu.
    
     Muhabir: Rıfat Yerlikaya / Ahmet Kayır
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER