Afyonkarahisardan kısa kısa

Afyonkarahisardan kısa kısa -Bit yeniği tiyatro oyunu, Afyonkarahisarda perdelenecek


AFYONKARAHİSAR (A.A) - İzmir Devlet Tiyatrosunun yeni oyunları arasında yer alan, Georges Feydeau tarafından 1907 yılında yazılan Bit Yeniği adlı tiyatro oyunu, Afyonkarahisarda sanatseverlerle buluşacak.
     Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, tiyatro sanatçısı Nisa Serezlinin çevirisini yaptığı Fransız güldürüsü Bit Yeniği oyunu, 19 Martta saat 20.00da Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi Sahnesinde perdelenecek.
     Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı ve yönetmeni Ali Hürol, tarafından sahnelenen oyun, yüksek ritmiyle dikkati çekiyor. Komedinin alt türlerinden biri olan Vodvilin abartılı tiplemelerinden ve sürprizlerinden yararlanan oyun, oyuncuların enerjisi ve özenli sahne tasarımıyla dikkati çekiyor.
    
     -Özel Halk Otobüslerine 10 yeni otobüs daha katıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri, bünyesine 10 yeni otobüs daha kattı.
     Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Meclisinin ocak ayında aldığı karar sonrası bünyelerine 6 yeni otobüs daha katıldığını kaydetti.
     Özdilek hattı ve Ahmet Necdet Sezer yerleşkelerinde yaşanan yoğunluğun yeni otobüsler sayesinde azalacağını ifade eden Şanlı, şunları bildirdi:
     Vatandaşların taleplerine cevap verdiğimiz için mutluyuz. Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri bünyesine 10 yeni otobüs daha katıldı. 9 metre uzunluğunda ve 55 kişilik araçlar mevcut araçlar gibi klimalı, özel güvenlik kameralı ve akıllı bilet sistemiyle hizmet verecek. Şu an 96 asil 4 yedek olmak üzere toplam 100 araç bulunuyor. Afyonkarahisara geldiğimizden beri hizmet kalitemizi sürekli artırdık. Vatandaşlarımızın talepleri bizlerin hep önceliği oldu. Gelen talepleri değerlendirmeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör - Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Afyonkarahisardan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER