Ahlat YİBOya konferans salonu yapıldı

Ahlat YİBOya konferans salonu yapıldı


BİTLİS (A.A) - Ahlat Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okuluna (YİBO), Sosyal Destek Programı (SODES) desteğiyle konferans salonu yapıldı.
     Salonunun açılışına Kaymakam Osman Dölek, Belediye Başkanı Mümtaz Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, kurum amirleri, okul müdürü ve davetliler katıldı.
     Ahlat Merkez YİBO Müdürü Mesut Adıyaman, proje ve yapılan konferans salonu hakkında bilgi verdi.
     Projenin Zevki Çavdar koordinatörlüğünde, okul idareci ve öğretmenleri tarafından hazırlandığını ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla tamamlandığını söyleyen Adıyaman, şöyle konuştu:
     Oluşturulan bu 160 kişilik salon, hem okulumuzun hem de diğer okulların etkinlikleri için önemli bir mekan olarak kullanılacak. Projemiz, toplam 64 bin 850 liralık bütçeyle hazırlandı.
     Daha sonra konuşan Kılıç ise, Eğitim ve öğretimde işlerin rahat ve çabuk yapılabilmesi için, bu tür yerlere ihtiyaç duyuluyor. Bu okulumuzda mekan sıkıntısı yaşanıyordu. Ama bundan böyle bu sıkıntıyı yaşamayacağız dedi.
     Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından oynanan Ehliyet Senin Neyine adlı 2 perdelik tiyatro oyunu beğeniyle izlendi.
     Program gitar dinletisi ve öğrencilerin yıl içindeki etkinliklerde yaptığı eserlerden oluşan serginin gezilmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Oktay Bayar / Berin Çetin
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Ahlat YİBOya konferans salonu yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER