Meramlı tekvandocular, 3 dalda Türkiye birincisi

Meramlı tekvandocular, 3 dalda Türkiye birincisi oldu


KONYA (A.A) - Hatay ve Sivasta yapılan okullar arası tekvando şampiyonalarında, Meram Belediye Spor Kulübü sporcuları, genç erkekler, yıldız bayanlar ve yıldız erkekler kategorilerinde Türkiye birincisi oldu.
     Hatayda düzenlenen Okullar Arası Gençler Tekvando Şampiyonasına 42 ilde 163 bayan, 257 Erkek olmak üzere toplam 419 sporcu katıldı.
     Şampiyonada mücadele eden Meram Belediyesporlu Samet Gümüşel (55 kg) ile Mustafa Güler (73 kg) Türkiye birincisi olurken, Orhan Döğer de (63 kg) bronz madalya kazandı. Genç bayanlarda ise Maide Nur Uysal (63 kg) Türkiye üçüncüsü oldu.
     Yıldızlar Tekvando Şampiyonası ise Sivas 4 Eylül Spor Salonunda yapıldı. Şampiyonaya, 45 ilden 200ü bayan, 280i erkek olmak üzere toplam 480 sporcu katıldı.
     Meram Belediyesporlu tekvandocular, Sivasta Yıldız erkeklerde Enes Zıpır (53 kg) birinci, Furkan Çakır (37 kg) ise ikinci oldu. Yıldız bayanlarda Fatma Keleş (41 kg) Türkiye birincisi olurken, Ümmü Gülsüm Koçak da (59 kg) bronz madalya kazandı.
     Meram Belediyesinden yapılan açıklamada, Meram Belediye Spor Kulübü sporcularının bu sonuçlarla, genç erkekler, yıldız bayanlar ve yıldız erkekler kategorilerinde Türkiye birincisi olduğu kaydedildi.
    
     Muhabir : İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber Meramlı tekvandocular, 3 dalda Türkiye birincisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER