Ahmet Yetim, GESOBa veda etti

Ahmet Yetim, GESOBa veda etti


GAZİANTEP (A.A) - Ankara Rehberlik Teftiş Başkanlığı Baş Müfettişliğine atanan, SGK Gaziantep İl Müdürü Ahmet Yetim, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğine (GESOB) veda ziyaretinde bulundu.
     GESOBdan yapılan açıklamaya göre, GESOB Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Küsbeoğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, geçmişe göre Sosyal Güvenlik Kurumunda daha özverili çalışma olduğunu belirtti.
     Vatandaşın, SGK ile daha sıcak diyalog içinde olduğunu ifade eden Küsbeoğlu, şunları kaydetti:
     Geçmişe baktığımızda hakikaten SGKnda özverili çalışma var. Önceden halk, esnaf SGKya öcü gibi bakardı. Mesela Bölge Çalışma Müdürlüğü sanki bir idam sehpası gibi görülüyordu. Şimdi ise danışmasından tutunda bir rehberlik bürosu, yol gösterici bir hale geldi. Bunların hepsi bir iyi gelişme.
     Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ahmet Yetim ise iyi hizmet vermek için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayarak, Bunların hepsi bir vizyon meselesi. Vatandaşın devlet kurumlarından korkmaması gerekiyor. Burada halk artık bilinçleniyor, haklarını biliyor. Şubat 2008den beri Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak Gaziantepte görev yapıyorum. Ankara merkeze tayin oldum. Asli görevimiz olan Rehberlik Teftiş Başkanlığı Baş Müfettişliğine döneceğiz. Esnaf ve Sanatkarın temsilcisi GESOB ile iyi diyaloglarımız oldu dedi.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Ahmet Yetim, GESOBa veda etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER