AK Partiden Damlamadaki kazaların önlenmesi için

AK Partiden Damlamadaki kazaların önlenmesi için rapor


MERSİN (A.A) - AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Hakkı Meniz, Damlama mevkisindeki kazaların önlenmesi için hazırladıkları raporu, Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dosta verdiklerini bildirdi.
     Meniz, yazılı açıklamasında, Dostu makamında ziyaret ederek, Tarsus-Ankara yolunun Damlama mevkisindeki kazaların önlenmesine yönelik çalışmaları görüştüklerini belirtti.
     Söz konusu yerde sık sık yaşanan trafik kazalarının kendilerini çok üzdüğünü ve AK Partinin insan endeksli siyasi anlayışıyla radikal projelere imza attıklarını ifade eden Meniz, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğünün yapacağı çalışmalarla bu kazaların önüne geçilmesi talebini ilettiklerini kaydetti.
     Siyasi iktidar olarak problemlerin çözüm noktasında hiçbir siyasi mülahazaya girmeden yapılması gereken hizmetler için her zaman ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını anlatan Meniz, Gün geçmiyor ki Damlamadan kaza haberi gelmesin. Bu yol adeta ölüm yolu olarak adlandırılmaktadır. Bu konunun çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Damlama mevkisinde kazaların önlenmesi noktasında uyarı levhaları, hız kontrol radarları ve ikaz işaretleri olmak üzere, gerekli tedbirlerin alınması noktasında tüm girişimlerde bulunacağız görüşüne yer verdi.
     AR-GEden sorumlu Başkan Yardımcısı Kadir Canlı ise, kazaların önlenmesi için yaptıkları araştırmaları ve önleyici çalışma raporlarını, Bölge Müdürü Dosta verdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Ortak akıl noktasında yapılacak hizmetlerde bir nebze katkı sağlamayı kendimize görev addettik. Yaptığımız toplantı bölgemize ve şehrimize gelecek hizmetler noktasında umut vericidir. Öncelikle Damlama mevkisinde kazaların önlenmesi noktasında aşırı hız ve dikkatsizlikten kaynaklandığı düşünüldüğünde hız kontrol radarlarının, ışıklı uyarı levhalarının ve ikaz işaretlerinin sık sık takılması konusunda yapılacak çalışmalar hakkında bölge müdürümüzün duyarlılığı bizi memnun etti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Partiden Damlamadaki kazaların önlenmesi için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER