AK Partiden köy toplantıları

AK Partiden köy toplantıları


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleriyle Terzi köyünde bilgilendirme toplantısı düzenledi.
     Köylerdeki sorunları, yetkililere birebir gösterme ve sıkıntıların giderilmesi için birlikte hareket etme amacıyla her hafta bir köyde düzenlenen toplantıya, Merkez ilçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı ve Vali Yardımcısı Alper Tanrısever, Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yüksel Kutlu ve devlet hastanesi yöneticisi Op. Dr. Muhammed Şeker katıldı.
     Toplantıda, Orman Bölge Müdürü Şahin ceviz ormanlarıyla, İl Sağlık Müdürü Kutlu da evde bakım hizmetleri ve bakanlığın Kastamonuda uygulayacağı diğer projelerle ilgili bilgi verdi.
     AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, Köy muhtarı Ahmet Taşçıdan köyün genel durumu hakkında bilgi alarak, yapılacak çalışmaların takipçisi olacaklarını söyledi.
     Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, merkez ilçedeki mahalle muhtarları ve mahalle halkına birebir ziyaretlere devam ederken, fırsat buldukça da merkez ilçeye bağlı köylerdeki vatandaşları ziyaret ettiklerini belirtti.
     Bu toplantılara kamu kurum ve kuruluşlarımızın müdürlerini davet ederek, kendi alanlarında yaptıkları faaliyetleri köylülere anlatma fırsatı verdiklerini aktaran Öztürk, Toplantılarda kesinlikle siyasi konuşma yapmıyoruz. Tamamen vatandaşlarımız bilgilendirme amacı taşıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Partiden köy toplantıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER