AK Partiden mahalle ziyaretleri

AK Partiden mahalle ziyaretleri


ADANA (A.A) - AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
     AK Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre Karaköse, merkez Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
     Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Karaköse, vatandaşların sorunlarıyla ilgili her yere gittiklerini, toplumun her kesimiyle buluştuklarını belirterek çözüm süreci hakkında da bilgi verdi.
     Karaköse, herkesin sürece destek vermesi gerektiğini dile getirerek "Çevremizi bilgilendirip, bilinçlendirelim. Hepimizin yüreğini yakan bu terör belasından el birliğiyle kurtulacağız. Enerjimizi, bilgi birikimimizi kavgaya değil, Türkiyeyi daha ileriye taşımak, daha yaşanır eşit gelir dağılımı olan bir ülke haline getirmek için harcayacağız. Şu an için burada olduğu gibi, bu topraklarda binlerce yıldır kardeşçe yaşayan Türkler, Kürtler, Araplar, Çerkezler, Zazalar ve daha bir çok millet, yine kardeşçe, barış içinde yaşamaya devam edecektir" diye konuştu.
     Toplantıya, İl Kadın Kolları Başkan yardımcıları Sema Yüksel Bulgulu ve Meltem Ayten Karataş ile Yönetim Kurulu üyesi Nazife Esenboğan da katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Partiden mahalle ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER