AK Partinin kuruluşunun 11. yıl dönümü

AK Partinin kuruluşunun 11. yıl dönümü


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Merkez ilçe Başkanı Birtan Şahan, AK Partinin, Türkiyeyi ekonomide dünyada 26ncı sıradan 17nci sıraya yükselten, enflasyonu canavar olmaktan çıkaran, Türk parasına itibar kazandıran ve IMFye borç veren bir ülke haline getirdiğini bildirdi.
     Şahan, AK Partinin kuruluşunun 11. yıl dönümü ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, 11 yaşını dolduran AK Partinin 3 genel seçim, 2 yerel seçim ve 2 halk oylamasını başarıyla geride bırakan bir siyasi hareket olduklarını belirtti.
     Milletin verdiği emanetin kıymetini bilerek her zaman yüksekte tutmaya çalıştıklarını ifade eden Şahan, şunları kaydetti:
     İktidara geldiğimiz 3 Kasım 2002den itibaren AK Partiyi hizmetin adresi, milletin partisi haline getirdik ve milletimizin makus talihini değiştirecek her alanda hizmet projeleriyle milletimizin yaralarını sarmaya, dertlerine derman olmaya çalıştık. AK Parti ile Türkiyenin demokrasisini güçlendirdik, sivil ve hak ettiği demokratik bir rejimle yönetilir hale getirdik. Milletimizden aldığımız destek ile büyük reformlara imza attık.
     AK Parti, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmış, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde bir çok ilke imza atmayı başarmış bir partidir. AK Parti, ülkemizi ekonomide dünyada 26ncı sıradayken 17nci sıraya yükselten, enflasyonu canavar olmaktan çıkaran, Türk parasına itibar kazandıran ve IMFden borç alan değil IMFye borç veren bir ülke haline getiren partidir.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Partinin kuruluşunun 11. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER