AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa İl Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.
     İl Başkanı Yusuf Eğilmez, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, bir süre önce AK Partiye katılan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbabayı yeniden partilerinde görmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Fakıbaba ise yeniden AK Partiye döndüğü için mutlu olduğunu ifade ederek, Uzun bir ayrılık oldu, esasında biz ayrılmamıştık, samimi bir şekilde Şanlıurfanın çıkarları için hep beraber ilerliyorduk. Kaldı ki bu parti benim partimdi, bu partili olmak benim için gururdu ama maalesef bazı şeyler oldu bunu kapatmak zorundayız. Dün başkaydı, bugün ve yarın başka. Arkadaşlar, ben hepinize büyük saygı duyuyorum dedi.
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar da, hükümetin çalışmalarını anlatarak, Eğer şuanda güçlü bir Türkiye varsa, eğer şuanda yalnız bölge ülkelerinin değil bütün insanlık aleminin umudu haline gelen büyük bir Türkiye varsa bunda en büyük katkı hiç şüphesiz AK Parti teşkilatının diye konuştu.
     AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Nureddin Nebati de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Aralık ayında Şanlıurfaya yapmış olduğu ziyaret sırasında gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.
     Toplantının daha sonraki bölümü basına kapalı devam etti.
     Toplantıya, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Halil Özcan, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Müslüm Etgü
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER