AK Parti 40. İl Danışma Meclisi

AK Parti 40. İl Danışma Meclisi toplantısı -Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban: "Spor turizmi Afyonkarahisarı 2023 yılına taşıyacak vizyon proje olacak"


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, spor turizminin Afyonkarahisarı 2023 yılına taşıyacak vizyon proje olacağını söyledi.
     Çoban, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen AK Parti 40. İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, 2009 seçimlerinde göreve geldiğini ve 4 yıldır başkanlık görevini yürüttüğünü hatırlattı.
     Afyonkarahisarda ciddi başarılara imza attıklarını ifade eden Çoban, şöyle konuştu:
     "Bizim seçim öncesi vaatlerimiz vardı. Bunlar çok önemli vaatlerdi. Bunlardan birisi de spor kompleksi yaparak ilimizin spor turizmini kazandırmak. Spor turizmi ilimizin 2023 yılına taşıyacak vizyon proje olacak. Spor turizminin ne olduğunu inşallah bir kaç yıl içinde göreceğiz. Buraya spor kulüpleri kamp için geldiğinde ne kadar para bıraktığını birlikte göreceğiz. Bunun dışında yine aday adayı olduğum dönemde Akarçaydan bahsettik. Akarçay, Afyonkarahisar Belediyesinin en güzel projesi. İnşallah ağaçlarımız büyüyüp çiçek açtığında Afyonkarahisara gelen herkes Akarçayı görmek isteyecek. Türkiyede ilk kez 4 aydır hiçbir belediyeden para almadan 8 istasyondan çöpleri çöp depolama tesisine nakil ediyoruz. Para almadığımız halde hala 22 belediye çöplerini getirmiyor. Vahşi depolamaya devam ediyorlar."
    
     -"Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi yapılacak"-
    
     AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek de AK Partinin Türkiye genelinde 11 yıldır destansı yatırımlara imza attığını bildirdi.
     Zeybek, şunları kaydetti:
     "Sadece birkaçından bahsedecek olursak bunların başında eğitim geliyor. Ülkeyi neredeyse 10 yıl öncesiyle kıyaslanamayacak derecede eğitim alanında ciddi yatırımlara öncülük ettik. Reform derecesinde yatırımlar yaptık. Afyonkarahisarda 10 yıl öncesinde hastaneye girmekten çekinen halkımız şuanda 5 yıldızlı otel ayarında bir hastaneye kavuştular. Yanında da 250 yataklı Kadın ve Doğum Evi Hastanemiz inşaatı devam etmekte. Şu anda temel çalışmaları yapılıyor. Bunun yanında eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ Beyden kendisine Afyonkarahisara ilave bir yatırım müjdesi vermesini talep ettiğimizde kendisi 150 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi müjdesi vermişti. İhale aşaması tamamlandıktan sonra Devlet Hastanesinin yanına 150 yataklı Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi yapılacak. Bu hastanede yapılınca sağlık kompleksi oluşacak."
     Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti 40. İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER