AK Parti Adana Milletvekili Gürkan:

AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: AK Parti hükümeti vatandaşlarımıza sosyal devletin yapması gereken tüm hizmetleri hayata geçirdi


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti hükümeti vatandaşlarımıza sosyal devletin yapması gereken tüm hizmetleri hayata geçirdi dedi.
     Gürkanın basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, Ceyhan ilçesindeki programı kapsamında ilk olarak teşkilat üyeleriyle birlikte Ceyhan Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret etti. Gürkan, burada hastaların sorunlarını dinlerken, hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Gürkan, ziyarette yaptığı konuşmada, hükümetin yaptığı hizmetler karşısında vatandaşın memnun ve mutlu olmasının kendilerine daha çok hizmet etme ve çalışma azmi verdiğini belirterek, şöyle devam etti:
     On yıl öncesi ile bugünümüzü karşılaştırdığımızda çok büyük mesafeler katettik. Her alanda olduğu gibi özellikle sağlık alanında hayallerin ötesinde reformlar yaptık. Sadece SSK hastanelerindeki muayene ve eczane gişeleri önlerindeki sıraları hatırlamamız nereden nereye geldiğimizin göstergesi olur. Tüm sosyal güvenlik kuruluşlarını tek çatı altında topladık. Vatandaşlarımıza sunulan sosyal güvenlik şemsiyesi her geçen gün büyürken yine vatandaşlarımızın almış oldukları sağlık hizmetlerinin kalitesi de her geçen gün artmakta. Ceyhan ilçemize yeni yapılacak olan 250 yataklı Devlet Hastanemizin hizmete girmesiyle çok daha kaliteli sağlık hizmetleri vatandaşlarımıza sunulacak. AK Parti hükümeti vatandaşlarımıza sosyal devletin yapması gereken tüm hizmetleri hayata geçirdi. Sağlık güvencesi olmayan vatandaşımız kalmadı
     Daha sonra Ceyhan Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Gürkan, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyet tarihinden 2004 yılına kadar geçen 89 yılda Ceyhanda 550 derslik olduğunu belirterek, 2004-2012 yılları arasında ilçeye 450 derslik yapıldığını ifade etti.
     Gürkan, Bu rakamlar AK Parti hükümetinin eğitime vermiş olduğu önemin ve hizmetlerin göstergesidir dedi.
     Gürkan, Şahin Özbilek Mahallesinde oturan Romen vatandaşları ziyaret ettikten sonra, AK Parti Ceyhan Gençlik Kolları üyeleri ile bir araya geldi.
    
     Muhabir: Adana / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER