AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı yapıldı


TRABZON (A.A) - AK Parti Akçaabat Mart ayı İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.
     Parti binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Gürsoy, İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ile partililer katıldı.
     Milletvekili Bıyıkloğlu, burada yaptığı konuşmada, milliyetçilik denince 75 milyonun yüceltilmesi, büyütülmesi, güçlendirilmesi ve dünyada layık olduğu yere getirilmesinin anlaşılması gerektiğini vurgulayarak, Milliyetçilik, kuru laf ile bunun sözünü edenler değil, hizmet edenlerdir. Eğer ekonomini 3 kattan fazla büyütüyorsan, en büyük milliyetçi sensin. Eğer tank, helikopter yapabiliyorsan senden daha büyük milliyetçi olamaz dedi.
     AK Partinin milleti kucakladığını ifade eden Bıyıklıoğlu, Akçaabatta yüzde 70 olan oy oranının yüzde 80e çıkarılmasının hedeflendiğini kaydetti.
     Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, seçimlerde yapacaklarını vaat ettikleri 61 proje sayısını 81e çıkarttıklarını belirterek, Seçim öncesinde ortaya koyduğumuz 61 projeyi hayal diye nitelendirenler, bugün bizi eleştirecek konu bulamadıkları için gündem değiştirmeye çalışıyorlar. Biz bugün 61 projenin 81e ulaşmış olmasının ve halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin huzuru içindeyiz diye konuştu.
     Gümrükçüoğlu, halka karşı mahcup olmamalarını sağlayan başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlara, milletvekillerine, mülki amirlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, Trabzonun merkezi hükümetin de desteği ile değişimi yaşadığını söyledi.
     Akçaabat Belediye Başkanı Türkmen ise Akçaabatın en önemli gelir kaynağının turizm olduğunu ifade ederek, Bizde buna göre yatırım yapıyoruz. Dağ turizminde önem veriyoruz. Bu amaçla yaptığımız tesisleri serbest müteşebbislere veriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Derviş Altuntaş
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER