AK Parti Akşehir Teşkilatı, köy temsilcileriyle

AK Parti Akşehir Teşkilatı, köy temsilcileriyle bir araya geldi


KONYA (A.A) - AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Siyasi-İdari İşler Başkan Yardımcısı Halil Yıldırım, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Yapıcı, yönetim kurulu üyeleri Yıldırım Dort, Erkan Çiftçi ve Cevdet Sarıca, köy temsilcileriyle bir araya geldi.
     Başkan Örs, ilçe teşkilatı binasında yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarında ayrımcılığa yer olmadığını söyledi.
     Her geçen gün insanların daha fazla teveccühünü kazanmaya devam eden bir parti olduklarını ifade eden Örs, 2023 ve 2071 hedeflerini gösteren Başbakanımızın bizlere hep söylediği Yaradılanı Yaradandan ötürü sevme düsturuyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Birileri yeni Büyükşehir Yasası ile insanlar daha çok mağdur olacak diyor. Memleket sevdalısı olan, insana hizmeti her şeyin üstünde gören bir iktidarın vatandaşını mağdur etmesi düşünülebilir mi- diye konuştu.
     Örs, köylerde 2013 yılı içinde kilitli taş anlamında taş döşenmemiş köy kalmaması için İl Özel İdaresi aracılığıyla ciddi ödenek ayrıldığını da söyledi.
     Birçok belde ve köyde damlama sulama sistemine geçildiğini belirten Örs Köylerimizin ihtiyaçları ve sorunlarının çözümüyle Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu da yakından ilgilenmekte, hep birlikte inşallah her şeyin daha iyi, daha güzel olması için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Bayram Uygun
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AK Parti Akşehir Teşkilatı, köy temsilcileriyle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER