AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç:

AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: Coşkuyla kutlanan nevruz, kardeş ülkelerle aramızdaki tarihsel ve kültürel bağların önemli bir örneğini oluşturmaktadır


AYDIN (A.A) - AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Coşkuyla kutlanan nevruz, kardeş ülkelerle aramızdaki tarihsel ve kültürel bağların önemli bir örneğini oluşturmaktadır dedi.
     Kılınç, Nevruz Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, nevruzun baharın gelişi ile birlikte dostluğun ve kardeşliğin yaşandığı, birlik duygularının güçlendiği özel günler olarak kutlandığını ifade etti.
     Kardeşlik ve sevgi gibi insanı mutlu kılan değerlerin öne çıktığı bu dönemin Türk dünyasında nevruz kutlamalarıyla yüzyıllardır canlı tutulduğunu belirten Kılınç, şunları kaydetti:
     Coşkuyla kutlanan nevruz, kardeş ülkelerle aramızdaki tarihsel ve kültürel bağların önemli bir örneğini oluşturmaktadır. Geçmişle gelecek arasında köprü kuran, sevgi ve hoşgörü ortamında milletleri birbirine yakınlaştıran, birliğimizi güçlendiren ve kültürel zenginliklerimizi koruyan bu gibi değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmak bizlerin görevidir.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Aydın Milletvekili Kılınç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER