AK Parti Bartın Milletvekili Tunçtan ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili Tunçtan ziyaret


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmazı ziyaret etti.
     Tunç, Yılmazın makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, yatırım programına alınan ve arsa belirleme çalışmaları devam eden Bartın Adalet Sarayı için iki alternatif yerin bulunduğunu söyledi.
     Gölbucağı Mahallesindeki Tarım İl Müdürlüğünün yanındaki arsa ile ilgili imar çalışmasının yapıldığını ancak, bakanlık yetkililerinin arsada yer alan Tarım Kredi Kooperatifine ait binaların uygun bir yere taşınması konusunda talebi olduğunu belirten Tunç, şöyle konuştu:
     Bartında görkemli bir Adalet Sarayı yapılması için çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Üzerinde yoğun olarak durulan Tarım İl Müdürlüğü bahçesindeki Tarım Kredi Kooperatifine ait binaların taşınması gerekiyor. Bu taşınmayla ilgili maliyetin fazla olması durumunda adalet sarayı yapılmak üzere Karayolları Şefliğinin bulunduğu arsayı talep edeceğiz. Sürecin kısa zamanda tamamlanması için, gerek bakanlık gerekse kent merkezindeki alternatifler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yine Ulus ilçemizde hükümet konağında hizmet vermeye çalışan adliyemiz için de girişimlerimiz sürüyor
     Ziyarete İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Başkan Yardımcıları Yusuf Aldatmaz ve Ali Eyüpustaoğlu, Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Sercan Durasu da katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunçtan ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER