AK Parti Batman İl Teşkilatı grup

AK Parti Batman İl Teşkilatı grup toplantısına davet edildi


BATMAN (A.A) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, partisinin yarın yapılacak grup toplantısına Batman il teşkilatını davet ettiği bildirildi.
     AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, yapılan davetle ilgili yaptığı açıklamada, Genel başkanımız ve başbakanımızın AK Parti teşkilatlarına verdiği değer bugüne kadar hiçbir parti uygulamasında görülmedi diyerek başbakanın, teşkilatlarının her ihtiyaç ve talebiyle ilgilendiğini bildirdi.
     Güneştekin, Aldığımız davetten dolayı başbakan ve meclis grubuna teşekkür ediyoruz. TBMM grubumuzun özel daveti ile Ankaraya yapacağımız bu ziyaret neticesinde edinilecek bilgi ve motivasyon yerel seçim çalışmalarında teşkilatımıza güç verecektir. Partimiz ve ilimiz menfaatine fedakarca çalışan teşkilat üyelerimiz için TBMM Grup Toplantısı ziyaretimiz faydalı geçecektir şeklinde konuştu.
     Öte yandan açıklamada, davet üzerine il yönetimi, kadın ve gençlik kolları, ilçe ve belde başkanlıkları ile belediye başkanlarından oluşan yaklaşık 90 kişilik heyetin Ankaraya gittiği bildirildi.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber AK Parti Batman İl Teşkilatı grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER