AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun, Bolu

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun, Bolu Muhtarlar Derneğini ziyaret etti


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.
     Dernek binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Ercoşkun, Boludaki muhtarları ziyaret etmeye çalıştıklarını söyledi.
     Boludaki sorunların muhtarlar yardımıyla daha kolay çözülebileceğini dile getiren Ercoşkun, Boludaki çok sayıdaki sorunumuzu muhtarlar yardımıyla çözdük. Boluda camilerimizde imam eksiğimiz vardı. Boludaki imam açıklarını Bolu tarihinin en büyük ataması olan 145 imam atamasıyla kapattık. 145 imam göreve başladı. Bu da merkezi camilerin tamamında teravih namazları ramazan ayının ruhuna uygun olarak eda edileceği anlamına geliyor diye konuştu.
     Teşkilat olarak hizmetlerin ziyaretler sayesinde daha hızlı yürütülebileceğini kaydeden Ercoşkun, Oturduğunuz yerden yaptığınız iş isabetli olmayabiliyor. Bazen ihtiyaçtan fazlasına bazen de ihtiyaçtan azına hitap edebiliyor ama bizim buradaki hedefimiz, teşkilatımızla muhtarlarımızla köy temsilcilerimizle önceden planlı ziyaretler yapmak. Hem köylerimizi hem yaylalarımızı yerinde ziyaret ederek yaptıklarımızı, eksik yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı yerinde sizlerle konuşmaktır. Meclisin de tatil olmasını fırsat bilerek çalışmalarımıza devam edeceğiz şeklinde konuştu.
     Dernek Başkanı İlhan Çalışkan ise köylerde elektrik kesintisiyle ilgili aksaklıklar ve yanlış uygulamalar nedeniyle köylerin karanlıkta kaldığını ve hırsızlık olaylarında artış yaşandığına dikkati çekti.
     Bolunun pilot il seçildiğini belirten Çalışkan, Köydeki mahalleyi karartacağımıza şehirde fuzuli yanan lambaları sökelim. Karartma hırsızlıklara davetiye çıkarıyor. Bir sokağın komple karartmak gözden geçirilmelidir. 40 civarında dilekçe toplandı dedi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun, Bolu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER