AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun:

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: -İnşallah önümüzdeki günlerde Bolumuz, Boluya yakışan, son sistem, modern bir adliye sarayına kavuşmuş olacak


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu Milletvekili Ali ERcoşkun, İnşallah önümüzdeki günlerde Bolumuz, Boluya yakışan, son sistem, modern bir adliye sarayına kavuşmuş olacak dedi.
     Ercoşkun, İl Başkanı Ömer Sayın ve İlçe Başkanı Erol Özakla Bolu Yarı Açık ve Kapalı Cezaevini ziyaret etti.
     Cezaevinde yapılacak olan adliye sarayıyla ilgili basın mensuplarına bilgi veren Ercoşkun, yeni adliye sarayının Boluya yakışır bir yapı olacağını söyledi.
     Ercoşkun, cezaevinde bulunan 130 mahkumun yapımı sona eren ve faaliyete başlayan T Tipi Cezaevine naklediğini belirterek, 1944 yılından bu yana hizmet eden gerek Bolu içinden gerekse Bolu dışından birçok kişinin anılarının, hatıralarının olduğu cezaevi şu anda boş durumda. Komando Tugayının yanında bulunan F Tipi cezaevinin yanına T Tipi Cezaevi yapımı yaklaşık iki yıldır devam ediyordu. Son sistem, göz taramasına kadar faaliyette olan T Tipi Cezaevi geçtiğimiz günlerde tamamlandı ifadelerini kullandı.
     Adliye sarayının yapımı için Ankarada Adalet Bakanlığını da ziyaret ettiklerini anlatan Ercoşkun, Artık her şeyimizle hazır olduğumuzu ve bir an önce yeni adalet sarayının ihale edilerek inşaatının başlaması noktasında gerekli adımların atılması isteğimizi belirttik. İnşallah önümüzdeki günlerde Bolumuz, Boluya yakışan, son sistem, modern bir adliye sarayına kavuşmuş olacak şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER