AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Hükümet-devlet-millet işbirliği ile yapılan yatırımlar, ilerideki hizmetlerinde süratle yapılacağının göstergesidir


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Hükümet-devlet-millet işbirliği ile yapılan yatırımların, ilerideki hizmetlerinde süratle yapılacağının göstergesi olduğunu bildirdi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, son yıllarda yapılan yatırım ve hizmetlerin Gölhisar ilçesinin gelişmesi ve yaşanılabilir olması açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.
     Hükümet-devlet-millet işbirliği ile yapılan yatırımlar, ilerideki hizmetlerinde süratle yapılacağının göstergesidir ifadesini kullanan Özçelik, şöyle devam etti:
     Bu yatırım ve hizmetlerin açılışlarının bir bakanımız tarafından yapılması için geçen aylarda 2 defa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Faruk Çelik ile gün belirlememize rağmen TBMMdeki kritik oylamalar ve önemli programlar nedeniyle ertelenmiştir. Bakanımız Faruk Çelikten önümüzdeki günlerde ilk fırsatta Gölhisarımıza gelme sözünü almış bulunuyoruz.
     Özçelik, Gölhisarda açılışını yapmayı planladıkları yatırım ve hizmetlerin ise Gölhisar Anadolu Lisesi, Gölhisar Anaokulu, Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu ana binada 6 derslik ek binada 2 derslik 6 laboratuvar 1 amfi ile idari birimler, Gölhisar Sağlık Meslek Lisesi, Kendi Evini Yapana Yardım kredisi adı altında 42 hak sahibinin her birine 50 bin lira verilmesi, Gölhisar ilçe merkezinde elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları, Yusufça çıkışı Aksu köprüsü yol genişletme çalışması, Gölhisar Çavdır yolu çalışması, Çamköy Köprüsü çalışması, SGK Gölhisar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü açılışı olduğunu bildirdi.
     Özçelik açıklamasında, Gölhisarda bu yatırım ve hizmetlerin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, Bu çorbada bizimde tuzumuz oldu ise ne mutlu bize ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER