AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik:

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Bucak ilçemizde TEKEL tütün depolarına ait taşınmazlar, hükümetimizin aldığı karar gereğince kamuya ait atıl binalar, küçük onarımlarla açık caza infaz kurumu olarak düzenlenmesine yönelik çalı


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Bucak ilçesinde TEKEL tütün depolarına ait taşınmazların, hükümetin aldığı karar gereğince kamuya ait atıl binaların, küçük onarımlarla açık caza infaz kurumu olarak düzenlenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde değerlendirildiğini bildirdi.
     Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde Burdurda süratli bir şekilde çalışma yapıldığını kaydetti.
     Açıklamasında, Bucak ilçemizde TEKEL tütün depolarına ait taşınmazlar, hükümetimizin aldığı karar gereğince kamuya ait atıl binalar, küçük onarımlarla açık caza infaz kurumu olarak düzenlenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde değerlendirilmektedir ifadelerini kullanan Özçelik, şöyle devam etti:
     Bu amaçla Müsteşarlık ve Genel Müdürlük nezdinde yaptığımız görüşmeler sonucunda Özelleştirme Yüksek Kurulunun 30 Temmiz 2012 tarihli ve 2012/115 sayılı kararı ile Adalet Bakanlığına tahsis edilmek üzere hazineye devri uygun görülmüş olup, hazine adına devri gerçekleşmiştir. Adı geçen taşınmazların Adalet Bakanlığına tahsis edilmesi için Adalet Bakanlığı 6 Aralık 2012 tarihli 163374 sayı ile Maliye Bakanlığından talepte bulunmuştur. Bu tahsis gerçekleştiğinde Bucak ilçemizde atıl vaziyette bulunan tütün depolarına ait taşınmazlar üstünde açık ceza evi açılması gerçekleştirilecektir.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER