AK Parti Bursa milletvekili Aydın:

AK Parti Bursa milletvekili Aydın: 400 iş günü içerisinde İznike modern ve kaliteli hizmet verecek bir hastane kazandıracağız


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, 400 iş günü içerisinde İznike modern ve kaliteli hizmet verecek bir hastane kazandıracağız dedi.
     İnegöldeki bir dizi toplantının ardından İznike gelen Milletvekili Aydın, AK Parti İznik İlçe Başkanı Osman Sargın ve partililerle Karadenizliler Derneği ile Batum Kafkas Derneğini ziyaret etti.
     Aydın, burada dernek üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, İznike modern bir hastane kazandıracaklarını belirtti. AK Parti iktidarının Türkiyenin aydınlık yüzü olduğunu ifade eden Aydın, Yeni İznik Devlet Hastanesi inşaatının yapılacağı arsa 15 Ocakta teslim alınacak. Hastanenin ihalesi geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleşti. Şimdi ihale sürecindeki itiraz süresinin bitmesini bekliyoruz. Ardından 400 iş günü içerisinde İznike modern ve kaliteli hizmet verecek bir hastane kazandıracağız. Sayın Başbakanımızın dediği gibi Hizmette durmak yok, yola devam dedi.
     Aydın, daha sonra sokakta vatandaşlarla ayak üstü sohbet etti, Orhangaziye gitti.
     Muhabir: Halil Ataş / Mustafa Yılmaz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber AK Parti Bursa milletvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER