AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci:

AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci: Denizlispor yönetimine talip olacaklara tavsiyemiz, ceplerinin içine doğru bakacaklar, ışık ve işaret var mı yok mu diye


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizlispor yönetimine talip olacaklara tavsiyemiz, ceplerinin içine doğru bakacaklar, ışık ve işaret var mı yok mu diye dedi.
     Basın İlan Kurumu Denizli Şubesinin organize ettiği Cumartesi Buluşmaları etkinliği, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekcinin ev sahipliğinde Çamlık Ofiste yapıldı.
     Zeybekci, 12 Mayısta yapılacak Denizlispor genel kuruluyla ilgili olarak, Denizli Belediyesinin 8 yılda Denizlispora yaklaşık 25 milyon lira aktardığını söyledi.
     Bunanla birlikte, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolanın Denizlispor Başkanlığında kimseye işaret vermeyiz açıklamalarının altına imza attığını ifade eden Zeybekci, şunları kaydetti:
     Bazen duyuyoruz, arkadaşlarımızın ve yönetime talip olacakların, bir yerlerden ışık ve işaret beklediklerini. Onlara tavsiyemiz, ceplerinin içine doğru bakacaklar, ışık ve işaret var mı, yok mu diye. Geri almak üzere tabii ki. Yani bugüne kadar Denizlispora karşılıksız olarak bağış yapan bir ya da iki arkadaşımız var, onun dışında herkes verdiğini bir gram daha eksiği olmadan aldı. Bundan sonra da almaya devam edecektir. Yönetime talip olacaklar ceplerine güvensin, artık Denizlispor kendi ayaklarının üzerinde durmalıdır.
     (İBS-MUS-UFK)
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER