AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları tarafından

AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları tarafından bilgilendirme toplantısı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Partinin bütün teşkilat yapısıyla adeta et ile tırnak gibi olduğunu kaydetti.
     Bütün çalışmalarda beraber hareket edip beraber istişare yaptıklarını ifade eden Pala, şöyle konuştu:
     Emirdağlı gençlerimize daha çok önem veriyoruz. Gençlerimizin her daim arkasında durmaya devam ettik bundan sonrada her daim yanlarında olmaya gayret göstereceğiz. Çünkü gençlerimiz geleceğin milletvekilleri, belediye başkanları olarak karşımıza çıkacaklar. Unutmayalım ki Başbakanımız, gençlik kollarından bugünlere geldi.
     AK Parti Emirdağ İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ekber Şimşek de Başbakanı Recep Tayyip Erdoğanın gençlere verdiği önemi bildiklerini anlatarak, teşkilat olarak görevlerini en iyi şekilde yapma gayreti gösterdiklerini bildirdi.
     Üniversite teşkilatının gün geçtikçe üye sayısını arttırdığını vurgulayan Şimşek, şunları söyledi:
     Her hafta düzenli olarak toplantılarımızı yapıp ilerisi için neler yapabiliriz düşüncesi içerisindeyiz. Belediye Başkanı Cengiz Palaya bize göstermiş olduğu desteklerden dolayı şahsım ve teşkilatım adına minnettarız. Gerçekten bugüne kadar bizi asla geri çevirmedi bazen bize başkan olarak bazen ise bir baba olarak yaklaştı. Bizler, Emirdağ Gençlik Kolları olarak Belediye Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Allah yar ve yardımcısı olsun.
     Toplantıya, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Hüseyin Duran ve yönetimi, AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Mustafa Uslu, İl Genel Meclis üyeleri Yusuf Demir ve Mevlüt Ergürbüz, yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları tarafından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER