AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sivasta -Erdem, Suşehride ilçe yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi -Erdem: Ak Parti iktidarı olarak, tüm yurdumuza hizmet etmekteyiz. Tüm Türkiyede artık


SİVAS (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti iktidarı olarak, tüm yurdumuza hizmet etmekteyiz. Tüm Türkiyede artık değişimler oluyor. Bu hizmetlerden Sivasımız da faydalanmaktadır dedi.
     Erdem, Suşehrinde ilçe yöneticileri ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerinde kahvaltıda buluştu.
     Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, Erdeme slayt eşliğinde ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında brifing verdi.
     Ekrem Erdem, burada yaptığı konuşmada, bir şehrin olmazsa olmazının, en önemli yerinin meydanı olduğunu söyledi.
     Meydanı olmayan ilçenin büyük bir köy olduğunu vurgulayan Erdem, Çünkü meydanlar bir ilçenin veya illerin büyüklüğünü göstermektedir. Bu nedenle biz de Suşehri ilçemize bir veya bir kaç tane meydan yaparsak, bulvarlarla yollarımızı genişletirsek, inanıyorum ki Suşehri bölgeye hakim bir illik görevi yapacaktır dedi.
     Bir bölgede sosyal donatıların olmasının çok önemli olduğunu belirten Erdem, Benim için şu ana kadar Suşehrine yapılan yatırımların en önemlisi, Suşehri Belediye Başkanımız Sedat Sel tarafından Aspasya Sosyal Tesisleri ve en önemlisi Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerinin ilçeye kazandırılmasıdır. Bunlar yapılmadan önce burada hiçbir öğretmeni, hiçbir doktoru durduramıyorduk. Çünkü insanların boş zamanlarını geçireceği, ailesiyle gidebileceği bir mekanları yoktu. Ama şimdi bunlar var. Tabiî ki bunlara bir meydan ve bulvar genişliğinde yolları da eklendiğinde Suşehrinin daha da gelişeceğini düşünüyorum. Bu çalışmaları da hep birlikte yapacağız diye konuştu.
    
     -Sivas çok göç veren bir il-
    
     Ekrem Erdem, Sivasın çok göç veren bir il olduğunu hatırlatarak, şunları aktardı:
     Bu göçleri önlememiz için farklı yatırımlar yapmak gerekiyor. Gücümüzü kullanarak bu yatırımları hayata geçirmeliyiz. Sivasımızın meydanı çok güzel. Sayın Başbakanımız dahi Sivasın meydanını çok sevdiğini her platformda söylüyor. Fakat bu meydanın da Kaleye kadar genişletilmesini istiyor. Bizlerin buraya geri gelme şansı yoktur. Biz buraların çocuğuyuz. Vefa borcumuzu ödemeliyiz. Buraları istikballi hale getireceğiz. Elinizi çabuk tutun bir şeyler yapalım. Çözüm var. Çözüm bizleriz. Bu yapılacak yatırımlar göçü önleyeceği gibi, göçü tersine çevirecektir.
     Yeni yapılaşmaların sağlam bölgelere yapılmasını isteyen Erdem, Bu bölgelere çok katlı binalar yerine, bahçeli güzel evler yapılmasını çok istiyorum. Çünkü bu bölge deprem bölgesinde bir yer. Geçmişte yapılan yapıların durumu nedir bilmiyorum ama ilçede alt zemini sağlam bölgeleri yeni yerleşim yerlerine açmak gerekiyor. Bunları yaparken de yüksek binalarla değil, bahçeli evlerle yapılması güzel olacaktır. Suşehrinin yaşam kalitesini artırmak gerekiyor. Bu da bu çalışmalarla olacaktır diye konuştu.
     Erdem daha sonra kendi köyü olan Koyulhisar ilçesine bağlı Aydınlar köyüne hareket etti.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER