AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: -Biz milletin hizmetkarı olarak çalışırken kimse şahsi kaprislerine Antalya ve Antalyalıları kurban edemez


ANTALYA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel, Biz milletin hizmetkarı olarak çalışırken kimse şahsi kaprislerine Antalya ve Antalyalıları kurban edemez dedi.
     Türel, yaptığı yazılı açıklamada, Antalyanın sorunlarını birlikte çözme yönündeki çağrısını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydının Türele yalvarmam şeklinde değerlendirmesinin büyük talihsizlik olduğunu ifade etti.
     Antalya milletvekili olarak her zaman Antalyaya hizmet etmeyi ön planda tutan ve siyasi parti farkı gözetmeksizin herkese destek vermeyi görev kabul eden anlayışı ortaya koymaya çalıştığını belirten Türel, işbirliği çağrısına düşmanlıkla niteleyen Akaydının tutumunun siyasi ve insani nezakete sığmadığını savundu.
     Siyasilerin görüş ayrılığı yaşasa da hizmet noktasında bir araya gelmek zorunda olduklarını kaydeden Türel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Küçük bir çocuk edasıyla Ben sana küstüm, oynamıyorum demek Antalya ve Antalyalılara yapılan en büyük düşmanlıktır. Milletvekili seçildikten sonra Akaydın benden sadece Kırcaminin Toprak Kurulu kararı için destek istedi. Onun da gereği yapıldı. Her şeye rağmen Antalyaya hizmet için destek isteyenlere yardımcı olmak boynumun borcudur. Biz milletin hizmetkarı olarak çalışırken kimse şahsi kaprislerine Antalya ve Antalyalıları kurban edemez. Daha geçtiğimiz hafta Antalya Büyükşehir Belediyesine AK Parti iktidarı olarak 500 milyon liraya yakın destek vereceğimizi açıkladım. Biz rakamlarla Antalya Büyükşehir Belediyesine aktaracağımız kaynakları ve projeleri söylüyoruz. Akaydın ise dedikodularla, duyum diyerek Antalyaya gelecek hizmetleri engellediğimizi söylüyor. Devlet ciddiyeti dedikoduları değil bizim yaptığımız gibi yapılan veya yapılmayanları resmi rakamlar veya belgelerle ortaya koymayı gerektirir.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER