AK Parti Grup Başkanvekili Aydının ilçe

AK Parti Grup Başkanvekili Aydının ilçe ziyareti -Aydın, Çelikhan ilçesinde adliyenin kapatılma nedenine ilişkin bilgi verdi


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Çelikhan ilçesinde adliyenin kapatılma nedenine ilişkin bilgi verdi.
     Aydın, seçim bölgesi Adıyamanda, Çelikhan ilçesini ziyaret etti. Esnafla ve vatandaşlarla görüşen, sorunlarını dinleyen Aydın, adliyenin kapatılmasına ilişkin tepkilerini dile getiren bazı vatandaşlarla ilçe meydanında bir araya geldi.
     Adliyenin kapanma nedenlerine ilişkin bilgi veren Aydın, Türkiyedeki birçok adliyenin kapatıldığını söyledi.
     Çelikhanın kendileri için ayrı bir yeri olduğunu, AK Parti İl Başkanlığı döneminde de ilçeye gidip geldiğini ifade eden Aydın, Sizin için verdiğim mücadeleye Allah şahit olsun. Ben Çelikhan için her zaman üzerime düşeni yaptım. Yapmaya devam edeceğim dedi.
     Askerlik şubesinin ve adliyenin kapanmasının Çelikhana özgü olmadığını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:
     Askerlik şubeleri Türkiye genelinde olan bir şeydir. Adliyeler yine öyle. Adliyenin kapatılmaması için Adalet Bakanımız HSYKya itiraz etti. Fakat olmadı. Adliyenin kapatılması sürecini Çelikhana yapılan diğer hizmetlerin önüne koymamalıyız. 1960 yılından beri yapılmayan yol bizim zamanımızda yapılıyor. 2 yıl içinde bitecek. İçme suyu sorununuz 6 aya kadar bitecek. SBS sınavının Çelikhanda yapılmasını sağladık. Buna benzer bir sürü hizmeti sıralayabiliriz.
     Ziyaretinde Aydına, İl Başkanı Halil İbrahim Fırat ve partililer eşlik etti.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu / Sevil Çelik
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkanvekili Aydının ilçe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER