AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: -Eğitilmiş insan gücüne ihtiyacımız her geçen gün daha da artmaktadır


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Eğitilmiş insan gücüne ihtiyacımız her geçen gün daha da artmaktadırdedi.
     Aydın, yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, yeni eğitim ve öğretim yılının başta öğrencilere, öğretmenlere, eğitim yöneticilerine ve velilere hayırlı olması temennisinde bulundu.
     2012-2013 öğretim yılında da tüm eğitim camiasının bütün gayretleriyle çalışacağına inandıkların belirten Aydın, gençlerin bilimsel ve kültürel altyapılarını en mükemmel seviyeye getirecek şekilde yetişmeleri için çaba sarf etmeye devam edeceklerini ifade etti.
     Aydın, şunları kaydetti:
     Rekabete dayalı bir dünyada, ülke olarak kendi ayaklarımız üzerinde durabilmek için gerçekten iyi eğitilmiş insan gücüne ihtiyacımız her geçen gün daha da artmaktadır. Günümüz, bilgi ve teknolojinin süratle her yanı sardığı bir safhadadır. Bilgi ve teknoloji toplumu oluşturmak en önemli hedefimizdir. Bu hedefe ulaşabilmek gayret gösteriyor ve eğitimi yaşayan bir organizma gibi ele alıp ona göre hareket ediyoruz.
     Tabii ki yavrularımızı, gençlerimizi, milli ve manevi değerlerine saygılı, bilimsel ve teknolojik gelişmelere vakıf bir şekilde yetiştirmenin de ne kadar önemli olduğunun da farkındayız. Devletimizin ve hükümetimizin eğitim alanında göstermiş olduğu yüksek hassasiyetin de asıl amacı budur.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER