AK Parti İl Başkanı Çelik Belediye

AK Parti İl Başkanı Çelik Belediye Başkanı Şahine ziyaret


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, AK Partiye katılan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahini ziyaret etti.
     Çelik, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay, İl Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Keskin, AK Partili İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileriyle Şahinin makamına gerçekleştirdiği ziyarette, Şahinin Başbakan Erdoğan tarafından takılan rozetle AK Partiye katıldığını hatırlattı.
     Bu nedenle kendisine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Çelik, şöyle konuştu:
     Bu katılım hem Tosya için hem Kastamonu için inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur. Zaten bütün hedefimiz ülkemize hizmettir. Başka hiçbir düsturumuz yoktur. Bu katılımlarla, bu sinerjiyle Taşköprü ve Tosya inşallah Kastamonunun önünü daha da açacak. Önümüzde 2014 yerel seçimleri var. Onun arkasından Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Bu teşkilatın bütün gücüyle bu üç seçime de katılacağına inanıyorum. Bugün bunun en güzel örneğini hep birlikte yaşıyoruz. Hep beraberiz ve çok mutluyuz.
     Başkan Şahin de siyasetin bir hizmet yarışı olduğunu, değişik partilerin de bu hizmete aracılık ettiğini ifade ederek, Belediye hizmetlerini bir şekilde yapabiliyorsunuz. Ama belediyenin güçlü iktidar partisinin yanında olmadığı zaman, bilinen bilinmeyen zorlukları hep beraber yaşadık, yaşıyoruz ve görüyoruz. Ülkemizin gerçeği bu dedi.
     Tosyanın bölgesinde lider ve lokomotif olabilecek potansiyele sahip bir ilçe olduğunun altını çizerek, böyle bir ilçede sadece yerel hizmetlerle yetinmenin doğru olmayacağını düşündüğünü söyledi.
     İlçenin çok önemli kamu kaynaklı sorunlarının olduğunu aktaran Şahin, İnşallah bundan sonra, gelişen ve kalkınan Tosyayı izleyeceksiniz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından çarşı içinde tur atan heyete, ilçeye yapılan yatırımlar tanıtıldı.
     Ziyarette, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, ilçe teşkilatı yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve Tosya İlçe Kadın Kolları üyeleri de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Çelik Belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER