AK Parti İl Başkanı Kimyeci:

AK Parti İl Başkanı Kimyeci: -"İyi niyete, konuşmaya ve öldürmeye değil, yaşatmaya dayalı bir siyaset izlenilmeli"


HATAY (A.A) - AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, "İyi niyete, konuşmaya ve öldürmeye değil, yaşatmaya dayalı bir siyaset izlenilmeli" dedi.
     Kimyeci, Hatay Gazeteciler Cemiyetinde (HGC) il ve ilçe yöneticileriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, cumartesi günü Belen ilçesinde Adalet Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. İdris Bal, Anayasa Mahkemesi eski raportörü, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve AK Parti MYK Üyesi Doç. Dr. Osman Canın da konuşmacı olarak katılacakları toplantıda vatandaşlara yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm süreci konularını anlatacaklarını söyledi.
     Vatandaşlarda oluşan yanlış anlamaların önüne geçmek ve gerçek bilgiler vermek üzere böyle bir toplantı yapılmasına karar verildiğini ifade eden Kimyeci, "İyi niyete, konuşmaya ve öldürmeye değil, yaşatmaya dayalı bir siyaset izlenilmeli. Felsefeye dayalı bir sürecin önünü açtık. Adını çözüm süreci olarak koyduk ve bu süreçte yol almaya devam ediyoruz. Teröre harcanan paranın yatırıma dönüştürülmesi, ülkenin her bölgesinde huzurlu ve güvenli bir hayatın sürmesi, kamu hizmetlerinin her alanda aynı standartta verilmesi, bölgenin yeniden üretime, ekonomiye kazandırılması gerekir. Bu ülkenin en büyük sorununu çözmek, asli vazifemizdir" diye konuştu.
     Kimyeci, daha sonra Antakya Gazeteciler Cemiyetini (AGC) ziyaret etti.
    
     Muhabir: Halit Demir / Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Kimyeci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER