AK Parti İl Başkanı Öztürk:

AK Parti İl Başkanı Öztürk: -Muğlaya gelen konteynerler ihtiyaç oldukça kurumların emrine verilecek


MUĞLA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğlaya gelen konteynerlerin ihtiyaç oldukça kurumların emrine verileceğini söyledi.
     Öztürk, partisinin il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, Van depreminin ardından depremzedelerin geçici olarak barındıkları konteynerlerin atıl kalmaması için Türkiye çapında 81 ilden istek alındığını, bu kapsamda her ile belirli sayıda gönderildiğini ifade etti.
     Muğlaya da 498 konteyner geldiğini bildiren Öztürk, Konteynerlerin 20si yaz döneminde polislerin kalması için emniyet müdürlüğüne tahsis edildi. 4 tanesi cezaevlerinde kullanılacak. Önümüzdeki süreçte yaklaşık 70i de sağlıkevlerinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığına devredilecek. Konteynerler ihtiyaç oldukça kurumların emrinde verilmeye devam edecek dedi.
     Öztürk, Muğla Valiliğinin konuyla ilgili açıklama yaptığını, açıklamaya rağmen gelen konteynerlere Suriyelilerin yerleşeceği ve bu kişilerin büyükşehirde oy kullanacağı dedikodusunun yayıldığını kaydetti.
     Düzeyn mevkisine yerleştirilen konteynerlerin ihtiyaç halinde kullanılacağını vurgulayan Öztürk, Suriyelilerin geleceği söylentisini çıkaranlar oy kullanmak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması gerektiğini biliyorlar herhalde. Bu konuda milletin zihnini başka tarafa kaydırma ihtiyacı hissetmişler. Çünkü AK Parti gece gündüz çalışıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER