AK Parti İl Başkanlığında görev dağılımı

AK Parti İl Başkanlığında görev dağılımı yapıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti İl Başkanlığı, 15 Temmuzda AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın katılımı ile gerçekleştirdiği kongre sonrası görev dağılımı yapıldı.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan başkanlığında toplanan yönetim kurulunda Parti Tüzüğüne göre 38. madde kapsamında, Reyhan tarafından İl Yürütme Kurulu görev dağılımı yapıldı.
     Reyhan, toplantıda, kongre öncesi ve sonrası amaçlarının AK Partinin başarısını artırmak için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını bildirdi.
     AK Parti İl Teşkilatı olarak Eskişehirin tamamının AK hizmetlerden yararlanmasını istediklerini ifade eden Reyhan, şunları kaydetti:
     AK Belediyecilik anlayışıyla Eskişehiri topyekun buluşturmak ve hemşehrilerimize en güzel hizmeti sunmak istiyoruz. Bütün enerjimizi ve zamanımızı bu hedefe ulaşmak için harcamaya başladık. genel başkanımız ve Başbakanımıza inanan insanlar olarak, onun yükünü azaltmak için ona destek vermeye devam edeceğiz. Bu amaç doğrultusunda halkımıza hizmet etmekten başka hiçbir gayemiz yoktur.
     AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu:
     Siyasi Hukuk İşleri Başkanı İsmail Hakkı Civelekler, Teşkilat Başkanı Volkan Doğan, Seçim İşler Başkanı Selahattin Çinar, Tanıtım Medya Başkanı Hasan Patel, Dış İşler Başkanı Hakan Küpeli, Yerel Yönetimler Başkanı Nevzat Önder, Halkla İlişkiler Başkanı Mahmuze Güngör, Sosyal İşler Başkanı Hatice Kaya, Mali ve İdari İşler Başkanı Yılmaz Şahin, Ekonomi İşler Başkanı Hayrettin Esen, Ar-Ge Başkanı Çiğdem Dedeoğlu, İl Sekreteri Yasemin Okur.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanlığında görev dağılımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER