AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Göçerden

AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Göçerden müjde


ADANA (A.A) - AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Nail Göçer, ilçeye Kız Teknik Meslek Lisesinin açılacağının müjdesini verdi.
     AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, İmamoğlu ilçesindeki eski Anadolu Lisesi binasının Kız Teknik Meslek Lisesi olarak hizmet vereceği belirtildi.
     İmamoğlu Anadolu Lisesinin yeni yapılan binasına taşınması sonucu boşa çıkan eski binanın artık İmamoğlu Kız Teknik Meslek Lisesi olacağını belirten Göçer, okulun 2012-2013 eğitim sezonu için öğrenci kaydına başlayacağını kaydetti.
     Göçer, ilçeye kazandırdıkları İmamoğlu İmam Hatip Lisesinden sonra, Kız Teknik Meslek Lisesinin de açılacak olmasının İmamoğlu için son derece önemli olduğunu belirterek, Bu iki okulumuzla birlikte, Anadolu Lisemiz de yeni ve genişlemiş kapasitesi ile 2012-2013 eğitim sezonun öğrencilerimize hizmet verecek. Böylece İmamoğlu ilçemiz eğitim konusun büyük bir ilerleme sağlamış olacak. İmamoğlulu hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun ifadelerini kullandı.
     Göçer, ayrıca yine İmamoğlundaki Fatih Mahallesine 28 derslikli bir ilköğretim okulunun yapılacağını bildirerek, okulun temel atma çalışmalarına başlandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Göçerden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER