AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Kızılırmak: Türkiyede her iki kişiden birisi AK Partiliyse bunda kadınlarının ciddi rolü var


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, Türkiyede her iki kişiden birisi AK Partiliyse, bunda kadınlarının ciddi rolü var dedi.
     Kızılırmak, partisinin Menderes İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Fikir Sofrası adlı etkinlikte yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarında, kadınlara tanınan haklar konusunda devrimler gerçekleştiğini ifade etti.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, kadınlara pozitif ayrımcılık getiren adımlar attığını belirten Kızılırmak, şunları söyledi:
     Türkiyede her iki kişiden birisi AK Partiliyse, bunda kadınlarının ciddi rolü var. Dünyada AK Parti Kadın Kolları kadar güçlü siyasi bir teşkilat daha yok. Bugün 2 milyon 700 bine ulaşan üye sayısı da bunun göstergesidir. Bunun için AK Parti, her seçimde destan yazıyor. Bayanların bunda ciddi rolü var. Bunlar, partimizin bayanlarımızın gönlüne girecek icraatlar yapmasından kaynaklanıyor.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER