AK Parti Karabük İl Başkanı Ayar:

AK Parti Karabük İl Başkanı Ayar: -Partimizin büyüklüğü ile doğru orantılı olarak yeni yönetimi 40 kişiden oluşturduk


KARABÜK (A.A) - AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, Partimizin büyüklüğü ile doğru orantılı olarak yeni yönetimi 40 kişiden oluşturduk dedi.
     Ayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Nisanda yaptıkları olağan genel kurulunun ardından 30 kişilik yönetim kurulu sayısını 40a çıkarttıklarını ve şimdi de görev dağılımını yaptıklarını söyledi.
     Yeni yönetimle daha çok gayret edeceklerini vurgulayan Ayar, şunları kaydetti:
     Partimizin büyüklüğü ile doğru orantılı olarak yeni yönetimi 40 kişiden oluşturduk. Yeni yönetimdeki arkadaşlarımızın 17si daha önceki yönetimde yer alan isimler. Diğer 23 arkadaşımız ise bize yeni katılanlar. Hedefimiz her noktayı temsil etmek. Karabükün her kesimine hitap eden bir liste oldu. Buna göre yönetim kurulundaki isimler şu görevleri üstlendi, Remzi Özçelik, siyasi ve hukuki işlerden sorumlu. Suat Aksu, teşkilat başkanı. Şenol Kuru, seçim işleri başkanı. Akın Koyuncu, tanıtım ve medyadan sorumlu. Nedim Yılmaz, dış ilişkilerden sorumlu. Cemal Yüksel, sosyal işlerden sorumlu. Hasan Erdemoğlu, yerel yönetimlerden sorumlu. Hüseyin Akgün, ekonomi işlerinden sorumlu. Metin Armutçu, Halkla İlişkilerden sorumlu, Raif Güneş, mali ve idari işlerden sorumlu. Ayhan Çetinkaya, Ar-Ge ve İhsan Mutluda genel sekreterimiz oldu.
     (AOL-NER)
<< Önceki Haber AK Parti Karabük İl Başkanı Ayar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER