AK Parti Karapınar Kadın Kolları Başkanlığından

AK Parti Karapınar Kadın Kolları Başkanlığından Karapınar Belediye Başkanı Mugayıtoğluna ziyaret


KONYA (A.A) - AK Parti Karapınar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine yeni başlayan Derya Zengin ve yönetim kurulu üyeleri, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlunu makamında ziyaret etti.
     Mugayıtoğlu, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
     Yeni göreve başlayan ilçe yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Mugayıtoğlu, göreve geldikleri 2004ten bu yana belediyecilik anlamında ilçeye birçok hizmette bulunduklarını söyledi.
     İlçenin altyapı, yol çalışmaları, modern hizmet binaları ve konutlarıyla yaşanılabilir bir yerleşim yeri haline geldiğini ifade eden Mugayıtoğlu, İnşallah enerji konusundaki gelişmelerin sonuçlanmasıyla ilçemiz daha da büyüyecektir. Hafta sonu yapmış olduğumuz Yunanistan gezisinde de bizzat gördüğümüz güneş panelleri sayesinde elektrik üretimi inşallah ilçemizde de olacaktır. Dünyada enerji üretimi güçlü olan devlet kalkınmıştır, ülkemiz Karapınarda bulunan kömür yataklarından elde edilecek elektrik üretimiyle güneş enerjisinden elde edilecek elektrikle daha iyi yerlere gelecektir diye konuştu.
     İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Zengin ise Mugayıtoğluna yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
     AK Parti Karapınar İlçe Kadın Kolları üyeleri, Mugayıtoğluna gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hatice Soranı ziyaret etti.
     Üyeler, vakfın çalışmaları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi hakkında bilgi aldı.
     Ziyaret sonunda, Kadın Kolları Başkanı Derya Zengin ve yönetim kurulu üyeleri, gönül elçisi oldu.
    
     Muhabir: Mithat Korkusuz
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber AK Parti Karapınar Kadın Kolları Başkanlığından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER