AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya:

AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya: -"(Çözüm süreci) Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesindeki insanların gözlerindeki pırıltıyı gördükçe, umutlanmamak elde değil"


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, çözüm sürecine ilişkin, "Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesindeki insanların gözlerindeki pırıltıyı gördükçe, umutlanmamak elde değil" dedi.
     Partisinin il başkanlığında düzenlenen Melikgazi İlçe Danışma Toplantısında konuşan Öksüzkaya, geçmişte bazı ülkelerin, Türkiyedeki işbirlikçileriyle ülke insanını ayırmaya çalıştığını ancak bu gün çok güzel bir noktaya gelindiğini ifade etti.
     Öksüzkaya, Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesindeki insanların gözlerindeki pırıltıyı gördükçe, umutlanmamak elde değil. Bu süreci engellemeye çalışan insanlar zaman zaman kendilerini gösterecekler. Erciyes Üniversitesini karıştırmaya çalışanlar, geçtiğimiz günlerde de akil insanların yapmış olduğu toplantıyı karıştırmaya çalıştılar. Bunların tek gayesi var, Türkiyenin ileri gitmesini önlemek şeklinde konuştu.
     AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise sürecin etkilerini görmek amacıyla bir grup milletvekiliyle Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesini ziyaret ettiklerini belirterek, ilk olarak Diyarbakırın Eğil ilçesini ziyaret ettiklerini bildirdi.
     Genel anlamda insanların gözlerinde büyük bir parıltı, özellikle barış sürecini destekleyen bir hava içinde olduklarını gördüklerini dile getiren Tamer, Bu süreçte üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmemiz gerektiğini düşünüyorum dedi.
     AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de çözüm sürecinin başarıyla devam ettiğini kaydetti.
     Toplantı, teşkilat mensuplarının görüş alışverişinde bulunmasıyla devam etti.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk / Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber AK Parti Kayseri Milletvekili Öksüzkaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER