AK Parti Kemer Gençlik Kolları birlik

AK Parti Kemer Gençlik Kolları birlik ve beraberlik gecesi -Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir: -18 yaşındakileri seçmek için yeterli ama seçilmek için yetersiz görenlerin akıl tutulması yaşadığını görüyoruz (Fotoğrafl


ANTALYA (A.A) - AK Parti Kemer Gençlik Kolları tarafından birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.
     Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesindeki, Queen Elizabeth Otelde düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kemer İlçe Başkanı Zafer Yaman, Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kalaycı, Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir, Kemer Gençlik Kolları Başkanı Halil Orhan, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
     Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir, yaptığı konuşmada, başta Türk bayrağı olmak üzere, millet ve teşkilattan güç aldıklarını kaydetti. AK Parti Gençlik Kollarının birlik ve beraberliğin teminatı olduğunu belirten Bozdemir, Bugün tüm Türkiyede, Antalyada ve Kemerde olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisindeki gençlik demek, aynı zamanda büyük bir güç demektir. Bu yüzden çok çalışmamız gerekiyor dedi.
     Seçilme yaşının 18e indirilmesiyle ilgili karara karşı çıkan muhalefet partilerini eleştiren Bozdemir, şöyle konuştu:
     Sayın Kılıçdaroğlunun 2009 yılında belediye başkan adayı olduğu İstanbulun Fatih Sultan Mehmet tarafından 21 yaşındayken fethedildiğini hatırlatmak istiyorum. Gençler ne iş yapar diyenler, bunu hatırlasınlar. İşte biz Fatih Sultan Mehmetin torunu gençliğiyiz. 18 yaşındakileri seçmek için yeterli ama seçilmek için yetersiz görenlerin akıl tutulması yaşadığını görüyoruz. 18 yaşındakilerin de siyaset kurumunun en üst noktalarında görev alabilmesinin önünü açacak anayasal düzenlemeleri yapacak kadar bize güvenen Başbakanımız başta olmak üzere, parti yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyor, bu partinin bir neferi olmaktan gurur duyduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.
    
     -Makamlar gelip geçici-
    
     AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, gençliğe güvendiklerini kaydetti. 18 yaşında seçme hakkı olan gençlerin, seçilme hakkına sahip olması kadar doğal bir şey olamayacağına işaret eden Köse, Gençler, seçerken vatandaş da seçilirken değil mi- Böyle bir şey olamaz. Sizler ve bizler böyle büyük bir davanın mensuplarıyız. Milletvekilliği, belediye başkanlığı, il başkanlığı gibi makamlar gelip, geçicidir. Gün gelir biter. Önemli olan bu görevlerimizde bulunduğumuz süre içerisinde gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir dedi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın izinden gittiklerine değinen Köse, halka hizmet etmek için bir araya geldiklerini söyledi. Çalışmaların en büyüğünde ise gençlere iş düştüğünü vurgulayan Köse, 2013 yerel seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde Antalyanın Kemeri de dahil olmak üzere tüm ilçelerde belediyeleri kazanmak için çalışmalıyız diye konuştu.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Kemer Gençlik Kolları birlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER