AK Parti Kepez teşkilatı, hedeflerini anlattı

AK Parti Kepez teşkilatı, hedeflerini anlattı


ANTALYA (A.A) - AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı, yapıldı.
     Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde yapılan toplantı, 30 Eylül Pazar günü gerçekleşen AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın yaptığı konuşmanın dinlenilmesi ile başladı.
     AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, burada yaptığı konuşmada, Kepez teşkilatı ile bir arada olmaktan memnun olduğunu belirtti.
     Milletvekili Enç, 30 Eylülde gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresinde MKYKya seçilen milletvekilleri Menderes Türel ve Mevlüt Çavuşoğlunu tüm Antalya teşkilatı adına kutladı.
     AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse de danışma meclisi toplantılarının önemli olduğunu vurgulayarak, Kepez teşkilatı, başarılı çalışmalarıyla Antalya il teşkilatının amiral gemisi olmuştur. Kepez İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantılarını düzenli olarak gerçekleştirmektedir. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.
     Köse, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydının seçim öncesi Kepezlilere verdiği sözleri hatırlatarak, Hoca, Antalyanın yeni merkezi Kepez olacak, herkese bedava elektrik, 100 bin kişiye sürekli istihdam, 10 bin ev hanımına ve 5 bin gence sigortalı iş, 100 bin yoksula acil yardım paketi, Üniversite, Yoksul Kepezli tapusunu alacak, Kepez ticaret bölgesi olacak demişti. Bunlar CHP ve Akaydının seçim kazanmak için, daha doğrusu Antalyalıları kandırmak için bilboardları donattıkları uçuk vaatleriydi, ama hiçbirini gerçekleştirmedi diyerek Akaydına ve CHPye eleştiride bulundu.
     Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Seçim öncesi verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Hizmetlerimizi bu anlayışla yaptık. Hem çalışanlarımızın alnının teri kurumadan ücretini ödemek için hem de hizmetlerimizin aksamaması için çalıştık. Asli hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel ihtiyaçlara cevap vermekte görevlerimiz arasındadır. Hizmetleri üretirken sadece Kepezi değil, Antalyayı düşünüyoruz diye konuştu.
     Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da teşkilatlarının yaptığı çalışmaları ve hedeflerini anlattı.
     Toplantıda konuşmalarından ardından en başarılı mahalle başkanı seçilen Mustafa Ali Kırasa sancak devri yapıldı. Kepez İlçe Teşkilatı olarak başlatılan 33 bin üye kaydı yarışmasında dereceye giren Havva Gencer, Fatma Tutan ve Mehmet Soydemire ödülleri verildi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Kepez teşkilatı, hedeflerini anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER